Gepersonaliseerd geschenkpakket

Ben je zwanger en ben je nog op zoek naar een leuke winkel om je geboortelijst te leggen? Spring dan zeker eens binnen bij een Mimi shop in jouw buurt. Naast onze uitmuntende service en tal van andere voordelen, die we ontzettend graag voor je uit de doeken doen, hebben we nu ook een heel leuk geschenk voor jou bedacht.

Bij aanleg van een geboortelijst krijg je immers een Mimi Customized geschenkpakket cadeau ter waarde van 120 euro. Dit leuke setje bestaat uit een gepersonaliseerde badcape, slabbetje, new born mutsje én speedkoord. En je leest het goed 'gepersonaliseerd'. Dit houdt in dat jij volledig zelf kiest hoe jouw setje er zal gaan uitzien: de stoffen, de kleuren, het lettertype en de kleur van het borduursel, ... Volledig op maat. 

Zo kan je bijvoorbeeld het setje afstemmen op de kleurtjes en het lettertype van je geboortekaartje! Bovendien is alles vervaardigd uit hoogwaardige en kwalitatieve stoffen. Want alleen maar het beste voor dat klein wondertje in je buik!

Wens je meer info of wens je een afspraak vast te leggen voor je geboortelijst, contacteer ons dan snel! 

* Actie geldig bij aanleg van een geboortelijst met een minimum verkochte waarde van 2.500 euro. De actie loopt tot en met 30/09/2020.

Voldoe je niet aan de voorwaarden van ons geboortelijstactie of wenst je deze niet?

Dan krijg je een mooie waardebon van ons!

Opkoopwaarde geboortelijst vanaf 1500euro = onbeperkte waardebon van 10% van het gekochte bedrag. 

Heb je een geboortelijst tussen de 1000 en 1500euro opkoopwaarde? Geen paniek! Er zal bij het afsluiten van de geboortelijst een waardebon van 5% van het gekochte bedrag klaarliggen voor je!

Wild&Soft